قالت الفنانة هنادي مهنا، إنها ترى شائعات انفصالها عن زوجها الفنان أحمد خالد صالح، مجرد مضيعة لوقت مروجيها.
تابعت “مهنا” خلال لقائها مع برنامج “the insider بالعربي“، أنه من المفترض أن تكون كل الأخبار التي تنقل عنها تخص أعمالها الفنية فقط، معلقة: “الناس دي بتضيع وقت على الفاضي، أنا شايفة إنهم بيعملوا كده عشان يعلوا الريتش، والناس مش عايشة على إن الفنانين بيعملوا إيه”.
أضافت: “زي لما ينزل خبر بيقول شاهد إطلالة هنادي مهنا بالأبيض، الناس منهم بيشير ويقول وأنا أعمل إيه؟ وعندهم حق، ده مش شغلك.. أنت شغلك تجيب أخبار عن شغلي بس”.
View this post on Instagram
يذكر أن هنادي مهنا شاركت في موسم رمضان 2022 بمسلسل “مكتوب عليا” بطولة أكرم حسني، ويشاركه البطولة عدد من النجوم أبرزهم عمرو عبدالجليل، أيتن عامر، ولأول مره المطربة هلا رشدي، إضافة إلى الفنانة القديرة حنان سليمان، وإسماعيل فرغلي، ومحمد طعيمة، من تأليف إيهاب بليبل، وإخراج خالد الحلفاوي.